naar top
Menu
Logo Print

Managementwissel bij ABB Benelux

ABB kiest voor continuïteit in lokale business en op managementniveau
magazine

Managementwissel ABB informeert u over een belangrijke verandering binnen het managementteam van ABB Benelux. Sinds 1 november is Jo Pauwels aangesteld als Country Managing Director Benelux. Hij volgt Alfons Goos op die op 1 december met pensioen gaat. Met de benoeming kiest ABB voor continuïteit in de lokale business en op managementniveau.
Pauwels begon zijn carrière bij ASEA in 1981 en heeft sindsdien verschillende functies gehad bij Robotics zowel in de Benelux als in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.
Sinds 2011 was hij Global Service Manager voor de Robotics & Motion-divisie. Hij behaalde zijn master in Industriële Automatisering aan de Industriële Hogeschool Gent en volgde postacademische opleidingen aan de Vrije Universiteit Brussel, Vlerick Leuven-Gent Business School, INSEAD en IMD Business School.“Ik kijk ernaar uit om ABB Benelux richting de komende decennia te leiden. Ons leiderschap als technologisch pionier zet ons centraal in de wereld van energie en de vierde industriële revolutie.”

ABB

ABB

+3227186311
+3227186440