naar top
Menu
Logo Print

Marktleider in MRO viert gouden jubileum!

Continue investeringen in kennis en personeel
magazine

IMES DEXIS, specialist in MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) viert dit jaar zijn 50-jarige bestaan. Als marktleider in België trekt het bedrijf alle registers open, met als kers op de taart het hoofdsponsorship van de Euromaintenance 4.0-beurs in Antwerpen.

Sterke groei!
Sinds de oprichting van IMES DEXIS heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de belangrijkste speler op de Belgische MRO-markt. Enorm belangrijk is dat de activiteiten van zijn klanten efficiënt blijven draaien. De klok rond en alle dagen van het jaar staan de 250 medewerkers klaar voor hun klanten. IMES DEXIS ziet zijn rol veel ruimer dan enkel industriële producten bewaren en leveren. “De klemtoon ligt op knowhow, het overdragen van technische kennis en het inzetten van onze ervaring tot op de werkvloer van onze klanten, geeft verkoop- en marketingdirecteur Thierry De Winter aan. Hij kijkt dan ook vol trots naar het vijftigjarige jubileum van IMES DEXIS: “Het is dankzij een hecht team van experts dat we jaar na jaar onze grenzen verleggen, wat resulteert in een ijzersterke groei.”

Enkele belangrijke oorzaken van die groei:
• een sterke lokale verankering met één vaste contactpersoon;
• een eigen en persoonlijke transportservice.

“Via onze zes vestigingen kennen we de markt perfect. Die kennis combineren we met onze proactieve aanpak, waardoor we zeer kort op de bal spelen met innovatieve oplossingen op maat van de klant.” Dankzij zijn eigen en persoonlijke transportservice zet IMES DEXIS net die ‘extra stap’, waardoor levering zelfs tot op de werkplek (en soms zelfs werkkast) mogelijk is.
Uit recent marktonderzoek blijkt dat voor vele industriële bedrijven IMES DEXIS als leverancier de eerste keuze is. Dat is een duidelijk signaal dat de aanpak werkt.