naar top
Menu
Logo Print

Samenwerking Siemens & Eplan

Geïntegreerde PLM door koppeling tussen Eplan en Teamcenter
Eplan mag zich sinds kort een Siemens PLM Partner noemen. Het doel van die samenwerking is het bieden van een koppeling tussen twee marktleidende systemen (Eplan en Teamcenter); die samenwerking dicht het hiaat in het PLM proces: de configuratiegegevens voor het Eplan platform kunnen nu verwerkt worden in Teamcenter.
Als onderdeel van het partnerschap hebben de ondernemingen een integratie van het Eplan platform ontwikkeld in de PLM omgeving van Teamcenter.
Eplan heeft een universele module ontwikkeld om hun platform in PLM systemen te integreren. De integratie-unit van Teamcenter, die met die module verbonden is, kan nu de Eplan platformoplossingen eenvoudig in hun PLM omgeving integreren. Dat maakt dat het elektrisch ontwerp een onderdeel uitmaakt van het digitale productmodel. Zo kunnen bedrijven uitgebreid product lifecycle management realiseren in alle disciplines.
Die geïntegreerde werkwijze zorgt voor een betere dataconsistentie tijdens de levenscyclus van het product. Ook transparantie is een factor: er is nu rechtstreekse toegang tot het complete digitale productmodel, ook al is het ontwikkelingsproces verdeeld over verschillende landen.

EPLAN

EPLAN

BOSSTRAAT 54
3560 LUMMEN
+3213539696
+3213539699
www.eplan.be