naar top
Menu
Logo Print

Naamsverandering EEC

Eplan Engineering Center wordt Eplan Engineering Configuration
magazine

De nieuwe productnaam Eplan Engineering Configuration – afgekort EEC – geeft de kernfunctie aan. Al jarenlang biedt Eplan met EEC geïntegreerde mechatronische configuratieoplossingen aan voor de configuratie van componenten, machines en complexe installatieprojecten. Eplan staat voor 'efficient engineering', en standaardisatie en modularisatie via configuratie vormen een doorslaggevende stap in die richting. Het onderstreept ook de consistentie van de configuratie doorheen alle engineeringsdisciplines en maakt een vooruitziende mechatronische configuratie mogelijk.
De synchronisatie van het EEC-versienummer met dat van het Eplan Platform is er speciaal voor degenen die EEC willen gebruiken voor het genereren van schema's en 3D-assemblage-lay-outs via de platformsystemen. Het vereenvoudigt ook de toewijzing aan de systemen van het platform – met name Eplan Electric P8 en Eplan Pro Panel. Modellen van voorgaande EEC-versies blijven bruikbaar.
Naast een consistent geoptimaliseerde SAP-integratie heeft de nieuwe EEC-versie een standaard jobserver voor de integratie van klantspecifieke IT-workflows rond EEC in bestaande IT-omgevingen. Ook het elementaire systeem voor standaardisatie en automatisering op basis van L'un Excel-technologie – EEC One – krijgt een nieuwe naam. De automatisering in de engineering blijft echter vooropstaan. Eén van de highlights van de nieuwe versie is een directe koppeling met Eplan Pro Panel, het 3D-systeem voor schakelkast-engineering.

EPLAN

EPLAN

BOSSTRAAT 54
3560 LUMMEN
+3213539696
+3213539699
www.eplan.be