naar top
Menu
Logo Print

Olympiade voor engineeringstudenten

Win een vast contract bij EPLAN
magazine

EPLAN lanceert dit najaar een Olympiade voor engineeringstudenten. “We willen studenten graag op een creatieve manier warm maken voor elektrisch ontwerpen en engineering”, legt Robby Doumen, Managing Director EPLAN Software & Services België, uit.
“We voorzien zelf opleidingsmomenten en ook op school worden de studenten klaargestoomd voor de wedstrijd. Zo willen we studenten een stevige basiskennis meegeven zodat zij goed voorbereid zijn op het bedrijfsleven. Want dat komt ook de industrie zelf alleen maar ten goede. Momenteel staat onze teller op 120 ingeschreven studenten voor ronde 1."

Doe mee!
De EPLAN Olympiade is een wedstrijd voor bachelorstudenten die een technische richting volgen en in hun laatste jaar zitten. In totaal hebben zich vijf Vlaamse hogescholen ingeschreven (UCLL Diepenbeek, Thomas More Geel, AP Antwerpen, Odisee Gent en Vives Kortrijk).

Verloop
De wedstrijd vindt plaats in het eerste semester van het academiejaar 2018-2019 en loopt over drie rondes. Daarin wordt zowel de theorie- als praktijkkennis van de deelnemers getest. De grote finale gaat door op een nog geheime locatie in het buitenland.

Vast contract bij EPLAN
De winnaar krijgt een vast contract bij EPLAN. “Zo willen we jong afgestudeerden meteen de kans geven om aan de slag te gaan bij een van de grootste software en servicesbedrijven ter wereld. Het is voor ons ook een perfecte manier om in te spelen op the war for talent die stevig woedt in de engineering wereld. Technische profielen zijn gegeerd goed in onze sector”, verduidelijkt Robby.

Over EPLAN
EPLAN is in de sector gekend als ontwikkelaar van hun eigen CAE-software. Hun softwareoplossingen zijn bruikbaar voor alle mogelijke engineeringdisciplines. “Maar wij proberen meer te zijn dan een softwareaanbieder. Onze klanten kunnen ook voor services zoals consulting, trainingen of projecten bij ons terecht. Ons werkveld is echt heel breed.”

Voor meer informatie over de EPLAN Olympiade kunt u terecht op https://solutions.eplan.be/olympiade

EPLAN

EPLAN

BOSSTRAAT 54
3560 LUMMEN
+3213539696
+3213539699
www.eplan.be