naar top
Menu
Logo Print

P&V Elektrotechniek SERVICE

Ondersteuning tijdens de volledige levenscyclus van het laagspanningsbord
magazine

P&V Elektrotechniek, één van de vier finalisten van ‘Limburgse onderneming 2017’, lanceert een nieuwe afdeling SERVICE als extra ondersteuning tijdens de volledige levenscyclus van het laagspanningsbord. De industrie en de infrastructuurbeheerders kunnen voortaan terugvallen op de specifieke knowhow van P&V Elektrotechniek voor onderhoud, upgrade en monitoring van laagspanningsborden.

Koen Pellaers, Sales & Marketing Director bij P&V Elektrotechniek: “Meer dan de helft van de laagspanningsborden in de industrie zijn ouder dan 30 jaar. Een cruciaal punt om het bord te vervangen of een upgrade uit te voeren. Dankzij een upgrade verhogen wij niet alleen de levensduur van het laagspanningsbord, maar passen we het bord ook aan de gewenste nieuwe technologieën en situatie aan.

Focus op onderhoud, upgrade en meten
De nieuwe afdeling SERVICE legt de focus op het onderhouden, upgraden en monitoren van bestaande elektrische borden. “Industrie en infrastructuurbeheerders kunnen nu ook bij ons terecht voor preventief onderhoud, onderhoudswerken en voor herstellingen van borden en vermogenschakelaars. Eveneens voor het uitbreiden en het aanpassen van bestaande borden in de vorm van een retrofit of een revamp. En tot slot ook voor de optimalisatie van het energieverbruik van de installaties dankzij monitoring en energymanagement” vertelt Stijn Cuppens, manager P&V SERVICE.

P&V ELEKTROTECHNIEK

P&V ELEKTROTECHNIEK

+3213611100
+3213611101