naar top
Menu
Logo Print

P&V Elektrotechniek campus bordenbouw

Bordenbouw is specifiek vak
magazine

P&V Elektrotechniek knoopt nauwe en individuele samenwerkingsverbanden aan met scholen én participeert in tal van initiatieven rond onderwijs. Het bedrijf komt tegemoet aan de individuele behoeften van de scholen om de gap tussen opleiding en arbeidsmarkt te dichten en zo makkelijker technische en engineering vacatures in te vullen.
“Zowel op het vlak van engineering als op vlak van assembleren is bordenbouw een zeer specifiek vak. In het onderwijs is het luik Bordenbouw slechts een klein onderdeel in de opleidingen. Daar bovenop is de complexiteit en integratie van technieken binnen een laagspanningsbord enorm toegenomen de afgelopen jaren. Deze specifieke kloof tussen opleiding en praktijk dichten we bij P&V door de secundaire en hoge scholen te verwelkomen op onze Praktijk Campus,” vertelt Joris Vrancken, CEO bij P&V Elektrotechniek.
P&V engageert zich, spaart moeite noch tijd. “We willen de scholen naar een hoger niveau brengen door de leerlingen en studenten de geknipte praktijkervaring te geven. Vandaar dat we een campus in de onderneming hebben gecreëerd. De leerlingen en studenten koppelen theorie aan praktijk onder deskundige begeleiding van het P&V team”, zegt Ghislain Hardy, COO bij P&V Elektrotechniek. “In functie van de specifieke behoeften van de school ontwikkelen we samen met de school een traject op maat. We worden regelmatig gecontacteerd door scholen voor een bedrijfsbezoek en stageplaatsen.
Los daarvan bekijken we de noden van de school op het vlak van expertise in bordenbouw en bepalen samen hoe we dit kunnen invullen. Iedere school heeft andere behoeften.”

P&V PANELS

P&V PANELS

+3213611100
-