naar top
Menu
Logo Print

Rotero wordt officiële distributeur Ingenia Motion Control


Een slimme besturing voor elke applicatie

Rotero is aangeduid als officiële distributeur voor de Benelux van de innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor motion control van Ingenia Motion Control (Barcelona). Ingenia beweegt zich razend snel op het gebied van programmeerbare, uiterst compacte aandrijvingen voor elke type servomotor. De standaard product line-up is breed genoeg om te voldoen aan bijna elke applicatievereiste voor hogeprecisiecontrole van elektrische motoren. Een op maat gemaakte productreeks stelt u in staat om besturingen te bestellen met niet-standaardspecificaties voor speciale toepassingsbehoeften. Meer hierover leest u hier.

Nieuwe Fandis catalogus online

U kunt nu de nieuwe catalogus van Fandis downloaden met daarin het uitgebreide assortiment kastventilatoren, compact ventilatoren en toebehoren voor de paneelbouw. Bekijk de nieuwe catalogus hier.

Gratis registreren voor Empack 2017

Op 11 en 12 oktober vindt in de Nekkerhal
Brussels North de
verpakkingsbeurs Empack plaats. Ook Rotero Belgium is dit jaar weer aanwezig en uiteraard hopen wij u te mogen begroeten op onze stand, B074. Wij zullen u inlichten over de laatste productontwikkelingen en u adviseren over de beste oplossing voor uw toepassing. Registreer u vandaag nog via het aanmeldformulier op onze website. Registratie is geheel gratis!
Bezoek onze website en registreer u vandaag nog!

ROTERO

ROTERO

WAYENBORGSTRAAT 10
2800 MECHELEN
+3215451840
+3215451841
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

$0ROTERO richt zich tot apparatenbouwers en constructeurs met seriematige behoeften. Ons leveringsprogramma biedt de constructeur/ontwerper een zeer compleet gamma aan mogelijkheden. Van low-cost tot high-end, in functie van de eisen die u stelt aan uw specifieke toepassingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •