naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe modulaire generatie vergrendelunits

Re-engineering voegt waarde toe

de nieuwe G SC X vergrendelunits.Ook ogenschijnlijk eenvoudige producten kunnen door middel van re-engineering goedkoper worden. Dat bewijst Magnet Schultz - specialist wanneer het gaat om oplossingen door middel van elektromagneten(solenoids) - met de nieuwe G SC X vergrendelunits.

De 'oude' serie G SC X was al bijzonder populair en dat blijft hij. Aan de eigenschappen verandert namelijk niets. Zo beschikken ook de nieuwe vergrendelunits standaard over een beschermingsklasse IP40 en zijn optioneel beschikbaar als IP65 variant. In het laatste geval is de solenoid voorzien van een afstrijker. Alle modellen zijn verder uitgevoerd met onderhoudsvrije lagers.Re- engineerd vergrendelunits

Wat verandert er dan wel? De prijs. Magnet Schultz maakt voor de nieuwste serie namelijk gebruik van modulaire spoelen die zich reeds in vele andere producten 'in het veld' hebben bewezen. Zo worden ze zeer veel, en naar grote tevredenheid, toegepast binnen de hydraulische sector.

Het 'geheim van de smid' bij deze modulaire spoelen zijn de eenvoudige assemblage en montage. Door het innovatieve cartridge ontwerp zijn de spoelen namelijk heel eenvoudig met een RVS aansluiting en RVS Pen uit te voeren wat uiteindelijk leidt tot een snellere productie en kortere doorlooptijden. Daarbij komt dat de spoelen zó vaak worden toegepast binnen het standaard programma van Magnet Schultz, dat ze in grote volumes worden geproduceerd. Ook dit draagt bij aan een lagere kostprijs.

Een schoolvoorbeeld van de wijze waarop re-engineering waarde toevoegt.

ROTERO

ROTERO

WAYENBORGSTRAAT 10
2800 MECHELEN
+3215451840
+3215451841
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

$0ROTERO richt zich tot apparatenbouwers en constructeurs met seriematige behoeften. Ons leveringsprogramma biedt de constructeur/ontwerper een zeer compleet gamma aan mogelijkheden. Van low-cost tot high-end, in functie van de eisen die u stelt aan uw specifieke toepassingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •