naar top
Menu
Logo Print

Een nieuw rek binnen handbereik

Engineering met een paar muisklikken

motix item engineeringtoolMet de nieuwe item Engineeringtool wordt het ontwerpen van oplossingen voor lean productie veel eenvoudiger en intuïtiever. Gebruikers kunnen rekken en frames meteen online ontwerpen, zonder daarvoor bijkomende software nodig te hebben. Rules-based 3D engineering zorgt ervoor dat de Profile Tubes, de bevestigingsmiddelen en de rolbanen perfect samenpassen en precies gepositioneerd zijn waar ze nodig zijn. Bovendien kan het resultaat van het ontwerp op elk moment gereproduceerd worden. Met één muisklik verkrijgt u als gebruiker meteen de volledige documentatie met alle nodige informatie en CAD-gegevens. Zo kunt u prefab systemen en productie-installaties meteen online bestellen. De Engineeringtool is een handige oplossing die zowel tijd als geld bespaart.

Toevoegingen aan eenvoudige tool

De item Engineeringtool bevat nu ook bijkomende componenten van het Lean Production Building Kit System, wat u toelaat om in geen tijd fabrieksuitrusting, FIFO-rekken en andere frames te ontwerpen met het gebruik van het Profile Tube System D30. In tegenstelling tot de complexe CAD-software is de Engineeringtool een duidelijke hulp die intuïtief kan gebruikt worden.

Intuïtief gebruik

item motix engineeringtoolEens u een passend profiel gekozen heeft door eenvoudigweg te slepen, zal de software enkel nog de compatibele bevestigingen en rolbanen tonen. Wanneer de geselecteerde componenten versleept worden in de richting van het profiel, zal de Engineeringtool automatisch het component integreren in de correcte positie. Een geïntegreerde plausibiliteitscontrole voorkomt dat componenten foutief worden geplaatst. Bij het ontwerpen van rekken of fabrieksuitrusting zorgt de Engineeringtool op verzoek voor het opmaken van schetsen, montagehandleiding, volledige projectdocumentatie en complete onderdelenlijsten. Vervolgens kan men de item componenten meteen online bestellen. Zoals gezegd kunnen gebruikers hun ontwerpen zo vaak als ze willen hun ontwerpen dupliceren of wijzigingen aanbrengen. Ook dat aanpassen verloopt eenvoudig, want de tool past automatisch alle andere lengtes aan bij het wijzigen van één waarde.

Gratis ondersteuning CIP

Het gebruik van de Engineeringtool vergt enkel een toestel met een standaard webbrowser en internetverbinding; er is geen dure bijkomende software voor nodig. De digitale tool is beschikbaar in 41 landen en meerdere talen. Item’s Engineeringtool ondersteunt actief het continuous improvement process (CIP) om maximale efficiëntie in lean producties te verzekeren.

MOTIX

MOTIX

NIEUWLANDLAAN 111/bus 9 (B-157)
3200 AARSCHOT
+3216140710
-
www.motix.be