naar top
Menu
Logo Print

Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beurs

Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beurs

 

Vanaf woensdag 6 februari op stand 1-59
Ontmoet onze experts op het gebied van veiligheid voor mens en machine van 6 tot 8 februari 2019!

Onze belangrijkste thema's

Klik hier voor uw gratis toegangskaart

Onze belangrijkste thema's op Indumation 2019Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beurs

NIEUW SERIE SLC/SLG 440 IP69K:
Hygiënisch en uiterst robuust
Schmersal presenteert een nieuwe serie veiligheidslichtgordijnen en -schermen die speciaal geschikt zijn voor gebruik in hygiënisch gevoelige omgevingen, zoals de levensmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.
De serie SLC/ SLG 440 IP69K is bestand tegen de dagelijkse CIP-reinigingen. Dankzij een goed doordachte constructie beschikt de serie over beschermingsgraad IP 69K en is zij bestand tegen zeer regelmatige reiniging met logen, hete stoom of hoge druk. De sluitdoppen van de SLC/ SLG 440 IP69K zijn uitgevoerd in roestvrij staal (V4A). De transparante beschermbuis is in polycarbonaat dat zeer goed bestand is tegen sterke mechanische belastingen. Het materiaal garandeert daardoor een hogere bedrijfszekerheid en een lange levensduur.

Video op YouTube:  https://youtu.be/uS0wOQC8Klw 

Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beursDe nieuwe positieschakelaars van de series PS116, PS2xx en PS3xx zijn geschikt voor een maximumaantal toepassingen, zoals machine- en installatiebouw en lifttechnologie.

Bedienelementen met maximum 3 contacten
De bedienelementen met drie contacten garanderen een redundante uitschakeling met bijkomende signaalcontacten. Alle bedienelementen zijn voorzien van galvanisch geïsoleerde gedwongen verbrekende contacten.

Bediensleutels
Alle bedienelementen kunnen in stappen va 45° worden ingesteld en garanderen een snelle vervanging of herpositionering mogelijk dankzij het gemakkelijke bevestigingsconcept. Op die manier kan de schakelaar op elk ogenblik aan de gewenste bedienrichting worden aangepast.

Modulariteit
De modulaire constructie met haar componenten die in alle series bruikbaar zijn, zorgt voor een aanzienlijk vermindering van het aantal varianten en de opslagkosten en tegelijkertijd voor een verhoging van de beschikbaarheid.

Omgevingsomstandigheden
Dankzij de beschermgraad IP66 of IP67 kunnen de schakelaars in moeilijke omgevingsomstandigheden worden gebruikt.

Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beursAdaptaGuard van Satech
Beschermhekken zonder frame: maximale eenvoud en productiviteit.

AdaptaGuard, het nieuwe modulaire systeem zonder frame verenigt gebruiksgemak en bestendigheid. Het is ideaal voor gebruik in alle omstandigheden waar een hoog risico op impact van mechanische gereedschappen bestaat.

Het door dwarsribben versterkte paneel zonder frame is gemaakt van 4 mm dikke ijzerdraad en wordt via uiterst duurzame eenwegbevestigingen gemonteerd op palen met een doorsnede van 50 x 50 mm. De vierkante voet en zijn brede sokkel stabiliseren de paal tijdens de montagefase.

Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beursHet gamma AdaptaGuard kan snel worden gemonteerd: een enkel type paal voor een lineaire, hoek- of deurmontage vermindert de voorbereidingstijd, de brede ribben vergemakkelijken het gebruik van een elektrische schroevendraaier en de afwezigheid van een frame laat een snelle verandering ter plaatse toe van de afmetingen van de panelen in geval van onvoorziene omstandigheden.

SCHMERSAL BELGIUM ontwerpt, berekent en levert uw volledige installatie, bestaande uit het veiligheidssysteem, het beschermhekken uitgerust met de nodige sensoren, veiligheidssloten, -cellen en -lichtschermen, tot en met de veiligheidsmodules in de besturings-/schakelkast.

Eindelijk, een enkel contact voor uw beveiligingssystemen!

Catalogus AdaptaGuard

Schmersal - Het DNA van Safety® op de Indumation-beurs


Gratis toegangskaart:  https://registration.n200.com/survey/3r8f9ddsw7doe?actioncode=637SCHMERSAL

SCHMERSAL

NIEUWLANDLAAN 73
3200 AARSCHOT
+3216571618
+3216571620
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Veiligheid in het systeem. Bescherming voor mens en machine.

Wij zijn de partner van de Schmersal groep voor de Belgische en Luxemburgse markt. Onder het motto "Veiligheid in het systeem - bescherming van mens en machine", stellen wij u het meest uitgebreide pakket veiligheidsschakelaars en systemen ter wereld voor.

https://www.youtube.com/user/kaschmersal

  •   
  •