naar top
Menu
Logo Print

COPA-DATA breidt bestuur uit

Thomas Punzenberger, Stefan Reuther en Phillip Werr verantwoordelijk voor dagelijks bestuur
magazine

COPA-DATA breidt haar dagelijkse leiding verder uit. Sinds de bedrijfsoprichting in 1987 was Punzenberger alleen verantwoordelijk voor het management van COPA-DATA. Om de groei te bestendigen naar de toekomst toe, wordt de verantwoordelijkheid nu verdeeld over een team van drie. "In de laatste vijf jaar is onze omzet verdubbeld tot meer dan 30 miljoen euro en het aantal werknemers vertoont een vergelijkbare positieve trend. Om te reageren op onze stabiele groei is het tijd om nu de nodige koers te bepalen," verklaart Punzenberger. "De gedeelde verantwoordelijkheid is een belangrijke beslissing om COPA-DATA's onafhankelijkheid te voor te zetten." Als CEO zal Punzenberger (54) zich focussen op Product & Innovation. Met betrekking tot Industrie 4.0 en het industriële IoT, ziet hij groeipotentieel voor de software van COPA-DATA. Als Chief Sales Officer neemt Stefan Reuther (37) Sales & Business Development over bij COPA-DATA. Hij is sinds juli 2002 verbonden aan het bedrijf en begon er zijn carrière als technisch Consultant in Salzburg, waarna hij verschillende functies ging bekleden – van International Key Account Manager tot hoofd Business Intelligence. Als nieuw bestuurslid werkt Reuther opnieuw in Salzburg. Als Chief Marketing & Operations Officer is Phillip Werr (36) verantwoordelijk voor Marketing & Organisation. Werr begon zijn carrière bij COPA-DATA in December 2010 als Product marketeer. Van eind december 2012 tot eind 2016 was hij Marketing Manager.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •