naar top
Menu
Logo Print

SIGMATEK groeit, in meerdere opzichten

Derde uitbreiding van Innovation Center in Lamprechtshausen
magazine

Voor de derde keer wordt het SIGMATEK Innovation Center in Lamprechtshausen uitgebreid. De eerste fase wordt nog in 2017 afgerond, een tweede in 2018. In 2016 bereikte het middelgrote familiebedrijf uit Salzburg het beste jaar ooit qua verkoop. De continue groei vereist een uitbreiding van de belangrijkste faciliteit in Lamprechtshausen. Momenteel werken daar 420 van het 500 medewerkers tellende bedijf. In 2017 wordt gebouw III verhoogd met één niveau; goed voor 1.500 m² extra vloeroppervlak. De huidige hal voor onderzoek en testen wordt uitgebreid met een pallettenmagazijn, waarbij twee extra verdiepingen als kantoorruimte zullen worden ingericht. Die sectie met 1.650 m² vloeroppervlak moet worden afgerond in april 2018, net op tijd voor het 30-jarige jubileum van het bedrijf. De verhoogde capaciteit wordt zowel gebruikt voor het uitbreiden van de productie, logistiek, R&D alsmede voor management ruimten. De tweede locatie in Oostenrijk, het engineering center in Wenen, is eveneens uitgebreid. In 2016 werd het verplaatst naar nieuwe aangepaste kantoren en werd het aantal werkruimten verdubbeld. SIGMATEK voegt nu continu nieuwe medewerkers toe op alle terreinen, met name in hard- en softwareontwikkeling, productontwikkeling, ondersteuning, testen en productie.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •