naar top
Menu
Logo Print

Wifi HMI met noodstop

Safetyfuncties aanspreken via een draadloze HMI
magazine

De nieuwe HGW 1033 communiceert volledig over wifi en heeft een noodstop én een dodemansknop.
Een rondje om een machine kan 100 meter betekenen. Met een kabel is dat niks. Je ziet tegenwoordig steeds meer mobiele oplossingen voor operatoren. In de meeste gevallen is de gebruikte HMI een soort tablet, maar die kan de bediening natuurlijk niet volledig vervangen. De operator moet vanaf de werkplek ook altijd de noodstop van de machine kunnen indrukken. Door de machine vol te plakken met noodstoppen is men in theorie wel mobiel, maar blijft men feitelijk nog steeds plaatsgebonden. Juist die tegensteling is met de HGW 1033 doorbroken.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •