naar top
Menu
Logo Print

Voorspellende AC meter

Spoor slijtage, overmatige weerstand en trage beweging snel op
magazine

De AI-031 is een analoge ingangsmodule voor wisselstroommeting. Die compacte S-Dias module heeft drie ingangen (0 tot 5 A) en is ontworpen voor stroomdetectie in een 220-600 V voeding. De conversietijd is 1 ms per kanaal (resolutie 12 bits). Voor het ontkoppelen van de meetstroom worden externe transformatoren gebruikt die de stroomsterkte omzetten van 0 tot 5 A. Met de AI-031 zijn data te verzamelen en zijn de consumptie, regelweerstand en stroomloops van AC-motoren visueel te simuleren. De status van individuele componenten, machines en installaties zijn daarmee comfortabel te controleren. Potentiële storingen zoals hoge slijtage, weerstand of trage beweging zijn zo snel op te sporen.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •