naar top
Menu
Logo Print

COPA-DATA bereikt Gold status in Microsoft Cloud Platform

COPA-DATA toont haar competentie in op cloud-gebaseerde industriële toepassingen
magazine

Naast klassieke automatiseringsprojecten op veldniveau groeit de vraag onder industriële productie bedrijven naar schaalbare oplossingen die connectiviteit bieden van sensor tot aan mobiele apparaten. COPA-DATA reageert op deze vraag door haar zenon software te integreren met het Microsoft Azure cloud platform. Dankzij de kennis en een schat aan ervaring in op cloud-gebaseerde smart factory en smart city oplossingen, heeft COPA-DATA nu de Gold status bereikt in de ‘Microsoft Cloud Platform competency’.
Met de toekenning van deze competenties ondersteund Microsoft haar partners in het Microsoft Partner Network om hun toonaangevende vaardigheden en specialistische kennis op een professionele manier duidelijk onderscheidend van de concurrentie naar buiten te kunnen brengen.

Om één of meer van de 18 competenties in de zes beschikbare categorieën toegekend te krijgen is het noodzakelijk om aan bepaalde eisen te voldoen en dat te bewijzen in de jaarlijkse beoordelingen. Afhankelijk van de mate waarin aan deze eisen is voldaan, kan een bedrijf een Gold of een Silver competentie worden toegekend. Alleen partners die consistente hoge prestaties en uitzonderlijke betrokkenheid hebben getoond krijgen goud competenties. Na het bereiken van de Silver status in the Cloud Platform competency in 2016, heeft COPA-DATA nu voldaan aan alle vereisten voor het hoogste niveau – Gold – in deze categorie.

"In actuele industriële toepassingen, die tot aan de cloud rijken, wordt het aangeboden model voornamelijk gebruikt voor berekeningen in systemen of locaties en voor voorspellende analyses," weet Stefan Reuther, Chief Sales Officer bij COPA-DATA. "Om data af te vangen, te verzamelen, koppelen, verder te verwerken en te presenteren hebben gebruikers een krachtige stuk software als zenon nodig om waardevolle inzichten te verkrijgen over de productie-output, het energieverbruik en kwaliteitsindicatoren."

COPA-DATA is ook genomineerd als Microsoft Gold competency partner voor Application Development.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •