naar top
Menu
Logo Print

COPA-DATA Global Partner Academy in Wenen

2-daagse interactieve discussie over de mogelijke toepassingen van zenon
magazine

Softwarefabrikant COPA-DATA nodigde haar mondiale partnerbedrijven uit om deel te nemen aan een 2-daagse interactieve discussie in Wenen over de mogelijke toepassingen van haar automatiseringssoftware, zenon. De agenda voor de Global Partner Academy 2018 bestond uit presentaties en diepgaande workshops met deskundigen, praktische referentie bezoeken en internationale netwerkmogelijkheden onder het motto ‘World Cup van Automation’. 

De partnerbedrijven werden voorzien van een uitgebreide presentatie over de nieuwe softwareversies zenon 8.00 en zenon Analyzer 3.20. Voorbeeldtoepassingen van over de hele wereld onderschrijven het scala aan oplossingen die kunnen worden geïmplementeerd met zenon – van ergonomische Human/Machine Interfaces en krachtige besturingsstations tot cloud-verbonden productie analyses over verschillende locaties. GPA deelnemers profiteerden van face-to-face gesprekken met deskundigen van COPA-DATA en diepgaande workshops over technische info en verkoop. 

De agenda werd afgerond met twee referentiebezoeken. In de energiesector, konden deelnemers bij Wiener Netze een indruk krijgen van hoe 46 transformatorstations en een distributienetwerk van 28.000 km energie leveren aan de stad Wenen en andere delen van Oostenrijk. In de pilotfabriek voor Industrie 4.0, geïnitieerd door de Technische Universiteit van Wenen, kregen GPA 2018 deelnemers inzicht in de toekomst van industriële productie met slimme cyberfysieke productiesystemen.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •