naar top
Menu
Logo Print

Veelzijdige multimodule

magazine

De IO 011S module uit de S-DIAS serie verwerkt signalen voorverwerkt, zodat schakelaarstatussen of -processen in microseconden worden verwerkt, onafhankelijk van buscyclustijd en CPU-prestatie. De zes digitale ingangen (+24 V/3.5 mA/1 µs) hebben een latchmodus (in te stellen op stijgend en/of dalend) om een timestamp in µs te genereren wanneer de boven- of ondergrens van een geconfigureerde spanning of stroomsterkte wordt overschreden.
Acht kortsluitvaste en backreadable digitale uitgangen (24 V/0.5 A/150 µs) hebben een timetriggermodus om de status van de digitale uitgangen te wijzigen op een gedefinieerd moment tussen twee cycli. Het overschakelen van processen of reactietijden van actuatoren is zo tot op de microseconde te compenseren.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •