naar top
Menu
Logo Print

Intelligente netwerken voor productieprocessen

Nog slimmer dankzij nieuwe softwarefuncties
magazine

COPA-DATA demonstreert tijdens SPS IPC Drives (27-29 november) hoe haar zenon en straton softwareproducten intelligente netwerken voor productieprocessen helpen realiseren, met eveneens een focus op slimme steden en workflowmanagement.

Zenon
Zenon levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van intelligente en geïntegreerde processen. Naast de bekende basis van het Zenon softwareplatform zijn er nu ook nieuwe toepassingssjablonen, met inbegrip van projectonderdelen zoals visualisatie, symbolen, calculatie en analyse om de efficiency een boost te geven. Van datacapture en machinebesturing tot business intelligence biedt zenon een uitgebreide oplossing de digitale transformatie te realiseren.

Straton
COPA-DATA zal ook een geïntegreerd ontwikkelingsinstrument demonstreren in de vorm van op straton industriële software gebaseerde IEC 61131-3 programmeertalen (ST, IL, FBD, SFC, LD). Gebruikers kunnen profiteren van een scala aan configuratie en programmeeropties op het gebied van industriële automatisering.

Smart city
COPA-DATA zal demonstreren hoe slimme netwerken diverse functies van de stad van de toekomst kunnen realiseren, dat wil zeggen door intelligente datacapture en verwerking. Ook demonstreert het bedrijf de workflowmanagementsolution voor het vergemakkelijken van slimme productiestappen. Het assistance systeem verhoogt eveneens de efficiëntie en vermindert fouten door haar intuïtieve digitale gebruikers begeleiding.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •