naar top
Menu
Logo Print

MORE FLEXIBILITY AND SAFE …
... POWERED BY SIGMACONTROL

Sigmacontrol heeft een ruime ervaring in de industriële besturingstechniek en levert gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als SIGMATEK en ZENON (by COPA-DATA) voor de Benelux. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde die in sectoren als de verpakkings-, grafische-, textielindustrie en andere branches goud waard zijn. De kracht van integratie.

FLEXIBEL, SAFE MULTI-TOUCH PANEL EN MEER OP DE STAND VAN SIGMACONTROL

new products sigmacontrol

Human Machine Interfaces (HMI) zijn al jaren een vertrouwd gezicht in het productieproces om de machinebesturing te visualiseren. Maar ook deze apparaten ontsnappen niet aan de evolutie naar Industrie 4.0. Het kabelvrije HGW1033 multi-touch besturingspaneel van SIGMATEK vergroot de flexibiliteit in monitoring en besturing van productieprocessen. Zowel het panel als het basisstation zijn uitgevoerd met een high-performance EDGE2 Technology processor. Deze draadloze HMI (25 meter!) is voorzien van Safety; actief verlichte noodstop, bevestigingsknop en keyswitch. Externe communicatie kan middels OPC UA, VNC of WEB client/server of via het ftp-protocol. Het modulaire S-Dias besturings- en I/O-systeem is de juiste oplossing voor automatiseringsvraagstukken; nieuw binnen deze reeks zijn de IO011S - een mixmodule met timestampfuncties waarbij statussen met microseconde precisie kan worden gedetecteerd, de PL221 - eenvoudige besturing van ledverlichting op de machine en de CP731 - voorzien van Ethernet, Varan, Can en USB-interfaces voor nog grotere performance. De ETT widescreen panels met multi-touch display zijn momenteel verkrijgbaar in 10.1 - 12.1 - 15.6 - 18.5 en 21.5 inches.

 

ZENON HMI / SCADA

Zenon

Het HMI-Systeem zenon van COPA-DATA is een open-design, object georiënteerd industriële automatiseringsapplicatie. zenon wordt wereldwijd gebruikt bij visualisatie van processen, als human/machine interface (HMI) en als procesbesturingssysteem (SCADA). Dit pakket wordt onder andere toegepast in de machinebouw voor productiebewaking en -besturing, de afvalwaterverwerking, gebouwenbeheersystemen, de energietechniek en IT-technologie. Met tools als een IMM (Industrial Maintenance Manager), IPA (Industrial Performance Analyzer), sms en e‑mail met de message controller, de flexibele productie scheduler, integratie van EPLAN P8, de IEC 61131 SoftPLC straton, integratie van Siemens S7, Softing, Beckhoff, etc. Archivering, Webserver en nog veel meer biedt zenon u een compleet product van één fabrikant. U bent zelf in staat uw OEE, koppeling naar uw ERP of toegang via het internet te realiseren.

PRODUCTGAMMA

 • Sigmacontrol logoI/O modules
 • Touch HMI's en displays
 • Industriële PC's
 • Servo versterkers
 • Software Engineering
 • Handterminals
 • Servo Motoren

 

TEAM

 • Sven Verlinden
 • Lucien Kouwenhoven
 • Frank ten Velde
 • Rolf Weezenaar

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

 •   
 •   
 •   
 •   
 •