naar top
Menu
Logo Print

Peter Claessens voegt zich bij salesteam SigmaControl

Volledige Belgische landschap nu afgedekt
magazine

Benelux distributeur van o.a. sigmatek, zenon en kontron, SigmaControl, voegt een nieuwe vertegenwoordiger toe aan haar team voor de Belgische markt. In de 42-jarige Peter Claessens uit Heusden-Zolder, voorheen werkzaam voor o.a. Rittal en ABB is een ervaren verkoper gevonden om zowel nieuwe als bestaande relaties een gefundeerd totaaladvies in de industriële automatiseringsmarkt aan te bieden.
Opgeleid aan de Katholieke Industriële Hogeschool te Diepenbeek, Limburg en afgestudeerd in de richting Electrotechniek gaat Peter Claessens bij SigmaControl een nieuwe uitdaging aan. Zo’n 20 jaar geleden na zijn studie startte hij als PLC-programmeur en met die technische kennis in de basis zal Peter het omvangrijke leveringspakket van SigmaControl kunnen aanbieden. “SigmaControl is voor mij geen onbekende en toen ik hoorde dat Sven Verlinden versterking kon gebruiken heb ik hem direct gebeld.”, zegt Peter. De voorheen sales manager van CKS heeft een indrukwekkende staat van dienst; begonnen met het programmeren van complete productielijnen voor Ford Genk, Keulen en Valencia en zelfs voor BMW in de VS. “Na veel rond gezworven te hebben in zowel binnen- als buitenland voor Valiant kon ik na een 7-tal jaar bij ABB aan de slag op de sales afdeling richting laagspanningsproducten.” Daarna volgde een interessante periode bij Rittal, waar voor het totale productgamma klanten als Infrabel en de voedingsindustrie middels brandmanagement moest worden bediend. Het is nu de bedoeling om samen met collega Sven Verlinden het volledige Belgische landschap qua sales af te gaan dekken. “Vooralsnog hebben we een eenvoudige Oost-West onderverdeling gemaakt. Maar ik denk dat onze beide contacten uit de industrie elkaar nu al overlappen” zegt Peter lachend.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •