naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe versie Zenon Software Platform

Automatiseringssoftware voor maak- en energie-industrie nog veiliger, efficiënter en gebruikersvriendelijker
magazine

Met de nieuwste versie van het zenon Software Platform is deze automatiserings-software voor de maak- en energie-industrie nu nog veiliger, efficiënter en gebruikersvriendelijker.
Samen met zenon 8.10, geeft COPA-DATA ook een nieuwe versie van zenon Analyzer 3.30 reporting and analytics software uit. 

Tijdsbesparing tot 97%
Het aantal variabelen in industriële projecten groeit exponentieel. Als gevolg hiervan hebben COPA-DATA ontwikkelaars de algoritmen geoptimaliseerd en de code verder verbeterd. Dat maakt een versnelling mogelijk van de responstijden in zowel de zenon editor als de zenon runtime. Realistische prestatietesten tonen aan dat bulk veranderingen tijdens de configuratie veel sneller zijn en een tijdsbesparing tot 97 procent opleveren.
Spontane en triggered archivering is nu ook veel sneller en kan multi-tasking, zoals per cyclische archivering, in zenon toepassen. Door de technologie en het data opslagsysteem te verbeteren is de software opgewaardeerd van 400 tot 150.000 waarde veranderingen per seconde. Runtime prestaties worden nu niet beïnvloed bij het archiveren van grote hoeveelheden data.

Batch Control Module
Bij batchgeoriënteerde productie bieden de unit classes die worden gebruikt om processen te configureren extra flexibiliteit in de zenon Batch Control module. Hierdoor kunnen generieke recepten worden gemaakt die unit-onafhankelijk zijn. De gebruiker beslist welke unit of apparatuur wordt gebruikt bij het begin van de productie van elke batch. Hetzelfde recept kan gemakkelijk worden gebruikt met andere apparatuur.

SIGMACONTROL

SIGMACONTROL

BIJDORP WEST 24
2992 LC BARENDRECHT
+31180695777
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Kracht Van Integratie

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop SigmaControl excelleert. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.


Die ervaring is belangrijk: elke machine heeft weer eigen specificaties. Maatwerk in oplossingen is daarom geen voordeel, maar een voorwáárde. Met de kennis die we in twee decennia hebben opgedaan, draaien veel processen sneller en effectiever. In sectoren als de verpakkingsindustrie, de grafische industrie, de textielindustrie en andere branches zijn die oplossingen goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Met SigmaControl laat elk SCADA-, besturings- en positioneringsprobleem zich eenvoudig oplossen.

De kracht van SigmaControl is dat we u één geïntegreerd concept kunnen aanbieden, opgebouwd uit componenten die elk op hun eigen terrein tot de top van de markt behoren. SigmaControl weet die componenten perfect te integreren, tot een concept dat aansluit bij elke specificatie. Elk industrieel productieproces laat zich daarmee optimaal aan- en besturen. Met de slagvaardigheid die onze organisatie eigen is, kan die oplossing sneller worden gerealiseerd.

SigmaControl is officieel verdeler van;

SIGMATEK

zenon - COPA-DATA

S&T Embedded

KeBa Handterminals
 

  •   
  •   
  •   
  •   
  •