naar top
Menu
Logo Print

Bevrijd de interne intelligentie

Wenst u op eenvoudige en betaalbare wijze de digitale transformatie te versnellen voor u en uw klanten?

DanfossOntketen de volle kracht van de Industriële IoT met intelligente drives van Danfoss. Deze zullen naast het optimaliseren van de prestaties u ook eenvoudig toelaten om predictieve en geprogrammeerde onderhoudsfuncties toe te voegen aan uw systeem. Daardoor kunt u de frequentieregelaar gebruiken als een slimme sensor om de toestand van uw motor en toepassing te bewaken, problemen vroegtijdig te signaleren en oplossingen te vinden, nog voordat ze op het proces een impact hebben.


Geprogrammeerde onderhoudsfuncties ingebouwd in de frequentieregelaar

DanfossDe VLT® AutomationDrive FC 302 heeft talrijke functies zoals bewaking van de conditie van de motorstatorwikkeling, bewaking op mechanische trillingen en bewaking van de omhullingskromme. U kunt verschillende grenswaarden instellen en automatisch of handmatig de referentiewaarde bepalen voor bewaking met verschillende methoden en volgens toepasselijke normen en richtlijnen, zoals de norm ISO 13373 Condition Monitoring and Diagnostics of Machines [Inspectie en diagnose van machines] of de richtlijn VDMA 24582 voor conditiebewaking.

Meer intelligentie in de drives

DanfossSinds 1968 is Danfoss Drives wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling en levering van frequentieregelaars. De Danfoss VACON® en VLT® frequentieregelaars staan garant voor betrouwbare motortechnologie, innovatie en expertise voor aandrijfoplossingen binnen de verschillende industriële sectoren. Projectbegeleiding, engineering, programmatie van uw systemen, berekening, inbedrijfstelling van de producten, service 24 uurdienst en onderhoud zijn steeds mogelijk. Danfoss Drives biedt ook oplossingen voor energieopslag en energieconversie.


Meer weten: www.danfoss.be

DANFOSS

DANFOSS

ALFONS GOSSETLAAN 28
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3225889988
-