naar top
Menu
Logo Print

Nieuw webadres voor Schneider Electric

Vernieuwde webstek en functies
magazine

Om de toegang tot de website te vereenvoudigen en de gebruikerservaring op de digitale kanalen te verbeteren heeft Schneider Electric, wereldleider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, zijn webdomein bijgewerkt van www.schneider-electric.be naar www.se.com/be. Het nieuwe webadres is eenvoudig om te schrijven en te onthouden, en het garandeert een snellere toegang tot de online platformen van
Schneider Electric. Het merk, de naam, het logo en andere bedrijfsinformatie blijven onveranderd. Samen met het nieuwe webadres krijgt de site ook nieuwe functies:

• Chat met een vertegenwoordiger – Klantendienstvertegenwoordigers zijn beschikbaar tijdens de kantooruren om antwoorden te geven over ondersteuning, verkoop of detailinformatie over onze producten.
• Pagina met productdetails – Nu kunt u alle informatie op één plaats vinden en de populairste documentatie kan met één klik tevoorschijn worden gehaald: producteigenschappen, bijhorende software, 15 verschillende formaten van CAD-bestanden, afbeeldingen in hoge resolutie, “How to”-filmpjes en vaak gestelde technische vragen.
• Productdocumentatie – Meer dan 150 000 technische documenten in 40 talen samen met onze software zijn toegankelijk via een nieuwe krachtige zoekmotor.
• Product selectors – Bent u niet zeker welk product geschikt is voor u, dan kunt u enkele vragen beantwoorden waarna u volledige configuraties krijgt met alle nodige accessoires.
• Accessoires voor producten – Eenvoudige toegang tot accessoires en wisselstukken voor onze topaanbiedingen. Nu kunt u de bijhorende productaanbiedingen gemakkelijk terugvinden om een complete oplossing te creëren.

SCHNEIDER ELECTRIC

SCHNEIDER ELECTRIC

+3223737502
+3223753858