naar top
Menu
Logo Print

VNB001

magazine
Deze elektronische trillingsschakelaar verzorgt de bewaking (volgens ISO 10816), de weergave en de opname van trillingswaarden, en dat in één behuizing. De sensor werkt op basis van de technologie van de efector octavis.
Met twee schakeluitgangen (of als alternatief: één schakel- en één analoge uitgang) worden de machinecondities gesignaleerd. Die analoge ingang kan ook nog gebruikt worden om andere processen te bewaken, zoals de temperatuur. Om de parameters in te stellen, is er bovendien geen pc nodig.
Het toestel kan overigens via USB gevoed worden; zo kan het ook als handmeettoestel dienen.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •