naar top
Menu
Logo Print

efector mid

magazine
De efector mid heeft een compacte behuizing, waarin zich de meetelementen, de elektronica en de display bevinden.
Het product is geschikt voor diverse vloeistroomrichtingen, tot liefst 600 l/min. Daarnaast is het er voor vloeistoffen met een geleidbaarheid vanaf 20 uS/cm, zoals water, koelvloeistoffen, emulsies of reinigingsvloeistoffen op waterbasis.
De magnetisch-inductieve sensor biedt tevens de mogelijkheid tot droogloopbewaking.
Met een optionele EPDM-afdichting kan het toestel ingezet worden voor drinkwaterapplicaties, werktuigmachines, de zonnepanelenindustrie en koelingsinstallaties.
De installatie en de instelling gebeuren eenvoudig via de drie drukknoppen; zo is de sensor meteen in het veld inzetbaar.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •