naar top
Menu
Logo Print

Optische sensoren in kunststof

magazine

De nieuwe optische sensoren uit de kunststofserie O6 wetline van IFM kenmerken zich door een storingsvrije achtergrondonderdrukking. Zelfs bij damp, rook en sterk spiegelende omgevingsfactoren is er daardoor een trefzeker uitgangssignaal. Daarnaast is de schakelafstand ongevoelig voor de aard en kleur van het te detecteren object. Het transparant zwarte deksel zorgt dat de geïntegreerde led’s ook in extreem heldere omgevingen optimaal te herkennen zijn. De gecoate lens bestaat uit een slagvaste en splintervrije kunststof. Naast de tasteruitvoering is ook de zender-/ontvanger combinatie en reflectoruitvoering verkrijgbaar.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •