naar top
Menu
Logo Print

8-port IO-Link master module

magazine

De 8-port IO-Link master verbindt tot 8 IO-Link sensoren, kleppen, of binaire in-/outmodules. De controller krijgt processignalen, events en parameters via PROFINET, EtherCat, Ethernet/IP of PROFIBUS. Van de 8 poorten fungeren er 4 als B-poorten die extra energie leveren voor verbinding van de IO-Link aandrijvingen. De (hulp)stroom gaat via de T-gecodeerde M12-connector en kan geloopt worden doorheen de module (ringnetwerk). De sensoren en aandrijvingen linken via niet-afgeschermde M12-verbindingskabels tot 20 m. Bij de digitale sensordataoverdracht kunnen contactweerstand en EMC interferentie de signalen niet beïnvloeden.
Totale stroomverbruik/module: tot 12 A
Temperatuurbereik:-25...60 °C.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •