naar top
Menu
Logo Print

O3D Smart Sensor

magazine

Deze 3D-camera op basis van de gepatenteerde pmd Time of Flight-technologie legt scènes en objecten vast in één oogopslag. Door gebruik te maken van dieptezicht en een technologie die robuust is tegen kleurverschillen en extern licht, vereenvoudigt de sensor complexe toepassingen zoals vulcontrole en detectie van verschillende afmetingen van dozen in verpakkingslijnen. Geen moeilijke en tijdrovende instellingen, flexibel en snel inzetbaar dankzij de apps in de sensor: case completeness en box dimensioning. Voor meer doorgedreven toepassingen kan de volledige puntenwolk (23.000 pixels) worden doorgegeven naar een PC of controller met de bijhorende SDK met driver voor PCL (Point Cloud Library), R.O.S. (Robot Operating System) of Halcon.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •