naar top
Menu
Logo Print

Met ifm richting Industrie 4.0

magazine

Al de sensoren van ifm leveren naast de klassieke schakel- en meetfuncties extra informatie zoals andere meetwaarden, kwaliteitsinformatie betreffende de uitgevoerde detectie of meting, een continue zelfbewaking en een bewaking van de goede aansluiting en voeding. Een van de sleutelcriteria van het concept Industrie 4.0 is de flexibiliteit van de productie. Dat houdt een snelle en nauwkeurige herinstelling van de eenheden en productiemiddelen in. Ook hier biedt ifm de mogelijkheid om de parameters en de setpoints van de sensoren realtime en in een handomdraai opnieuw af te stellen. Na de parametrisatie van de sensor bestaat de mogelijkheid om geen enkele lokale interventie meer toe te laten, wat een betrouwbare werking van de sensor oplevert, zoals oorspronkelijk gewenst.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •