naar top
Menu
Logo Print

Overzichtelijk - Comfortabel - Informatief


ifm electronic stelt met trots de nieuwe website voor


Vanaf nu kunt u nog sneller de gewenste informatie opzoeken, de nieuwe tendensen in de automatisatiewereld lezen, onze prijzen consulteren en de beschikbaarheid van onze producten raadplegen. De startpagina biedt u een directe toegang tot uw producten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om op elk moment van de dag (24/7) een bestelling te plaatsen via onze e-shop.


Klik op de afbeelding voor een voorstelling van de nieuwe site.
Laat ons gerust weten wat u ervan vindt!

www.ifm.com/be

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •