naar top
Menu
Logo Print

Configureerbare signaal-leds

Bespaar tijd met via IO-Link configureerbare signaalleds
magazine

Signaallampen worden op machines, transportbanden en installaties toegepast voor statusweergave of waarschuwingen. De signaalleds van ifm bieden verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele signaalleds. Over het algemeen dienen signaallampen te worden aangepast aan de toepassing. In plaats van tijd en inspanningen te moeten besteden aan het configureren van modules met verschillende kleuren, maakt nieuwe RGB-ledtechnologie het mogelijk om het signaallicht volgens de noden aan te passen via IO-Link of een instellingenknop (bv. permanent ingeschakeld, traag of snel oplichttempo, verschillende kleuren, sirene etc.). Dat vermindert de nood aan verschillende versies en voorraden van signaalleds.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •