naar top
Menu
Logo Print

Robuuste IO-Link-master

IO-Link master voor veldtoepassingen in de industriële automatisering
magazine

De IO-Link-master is een gateway voor de aansluiting van tot 8 IO-Link-devices, bijvoorbeeld sensoren, kleppen of binaire in-/uitgangsmodules. De master dient voor de overdracht van proceswaarden, -parameters en diagnosegegevens aan de besturing. De hoge EMC-bestendigheid, het grote temperatuurbereik, de hoge beschermingsklasse en de robuuste behuizing maken het gebruik in ruwe industriële omgevingen mogelijk. Het productassortiment omvat interfaces voor Profinet, EtherCat, Ethernet/IP of Profibus.

Bekijk hier de video.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •