naar top
Menu
Logo Print

IR-detectiesensor voor cobots

Betrouwbare infraroodsensor voor cobots
magazine

De O3X 3D camera is gebaseerd op het Time-of-Flight-principe. Aangezien de ToF-meting en dus de afstandsmeting werkt op basis van infrarood licht, is de camera ongevoelig voor omgevingslicht. De 3D-beelddata worden aangeleverd via de geïntegreerde Ethernetinterface. Een Windows SDK, Linux Lib en de actieve support van het robotbesturingssysteem (ROS) op GitHub faciliteren een vlotte integratie. De camera past in een industriële behuizing ter grootte van een luciferdoosje, en wel conform beschermingsgraad IP54. Typische toepassingen: autonoom bewegende robotten, bv. logistiek, of zelfrijdende wagens.

• resolutie 224 x 172 px
• framerate 20 Hz
• betrouwbare detectie tot 4 m

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •