naar top
Menu
Logo Print

Nauwkeurige laser

magazine

De O6 laser (klasse 1) detecteert betrouwbaar minuscule objecten waar traditionele roodlichtsensoren tegen hun grenzen aanlopen. Zoals bij analoge sensoren kan de afstandswaarde in mm tot het object via IO-Link worden weergegeven. Zo wordt een binaire lasersensor een nauwkeurige afstandsmeter. Zelfs bij verschillend gekleurde objecten is een betrouwbaar detectiebereik van 100 mm te realiseren. Nu al is de gebruiker door IO-Link uitstekend voorbereid op Industrie 4.0.

• Beschikbaar met gescheiden zender-ontvangersysteem, reflectorfotocel of sensor met achtergrondonderdrukking 
• Standaarduitrusting met IO-Link
• Lengte- en hoogtecontrole van objecten, controle aanwezigheid onderdelen of juiste montage

Download hier de pdf!IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •