naar top
Menu
Logo Print

Compacte afstandssensor

magazine

ifm integreerde zijn optische PMD-sensoren in een compacte M18 bouwvorm. Met laserlicht en lichtlooptijdmeting bepaalt de PMD OGD Cube nauwkeurig de exacte afstand tot een object. Afhankelijk van de variant ligt het bereik op 300 mm (OGD Precision) en 1500 mm (OGD Long Range). De sensor heeft een IO-Link interface die niet alleen de meetwaarde doorstuurt maar ook een volledige parametrering van de sensor op afstand mogelijk maakt. Zo is de sensor vanaf het besturingsniveau aan te passen op verschillende werkstukken of productiesituaties. Daarmee is de OGD Cube, een compacte en gebruiksvriendelijke probleemoplosser voor veel toepassingen, klaar voor Industrie 4.0.

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •