naar top
Menu
Logo Print

1D en 2D codes snel en betrouwbaar identificeren1D en 2D codes snel en betrouwbaar identificeren

Zo eenvoudig als een sensor, de nieuwe multicode lezer. Met een druk op de knop doet de sensor automatisch de scherpstelling, de belichtingsinstelling en de codeherkenning. Snelle instelling dankzij de teach-knop voor producttracering, productbesturing en productidentificatie met 1D of 2D codes. Dit bespaart tijd en kosten.

In luttele seconden klaar voor gebruik

Een highlight: met maar één druk op de toets regelt de sensor automatisch de focussering, belichtingsinstelling en codetype. Ook toepassingen met een barcode of 2-D- code kunnen zo snel met de teach toets worden geprogrammeerd. Dat bespaart tijd en geld. De vooringestelde configuratie van het apparaat kan worden gewijzigd met een gebruiksvriendelijke smartphone-app.

Optimaal contrast door polarisatiefilterOptimaal contrast door polarisatiefilter

Een geïntegreerde, erbij in te schakelen verlichting met polarisatiefilter zorgt bij glanzende oppervlakken, bijvoorbeeld metaal, voor voldoende contrasten om de codes betrouwbaar te kunnen lezen.

Meerdere codes, één beeld

Meerdere codes, één beeldDe Autofind-Code-functie van de Vision-Assistant herkent zelfstandig meerdere verschillende codes in een beeld.
De gebruiker kan deze vervolgens in de Vision Assistant eenvoudig toewijzen.

Eén code, wisselende achtergrond

Eén code, wisselende achtergrondEr kunnen in een mum van tijd meerdere beelden met verschillende belichtingstijden worden opgenomen om codes te herkennen op verscheidene soorten oppervlakten of met verschillende kleuren en omgevingslicht.

Meer info

Eén code, wisselende achtergrond

IFM ELECTRONIC

IFM ELECTRONIC

ZUIDERLAAN 91/BUS 6
1731 ASSE
+3224810220
+3224631795
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Het hoofddoel van ifm electronic is het bieden van oplossingen om uw productie te verhogen, een kwaliteitsverbetering van uw producten te garanderen en een betere beveiliging te verzekeren van uw machines en installaties.

Overal waar industiële processen bewaakt, bestuurd en geoptimaliseerd worden spelen oplossingen van ifm electronic een doorslaggevende rol. In de meest verschillende branches en toepassingen tonen de producten van ifm voortdurend hun veelzijdigheid. De toegevoede waarde, geleverd door onze oplossingen, is onze dagelijkse zorg. Wij passen ze toe om uw productieprocessen op de meest efficiënte manier te optimaliseren en om uw directe of indirecte energiekosten te verminderen door het bewaken van de kritische parameters van uw proces of de vorm, het volume, de positie of de oppervlaktetoestand van uw producten. De gebruiker van uw machines krijgt onze volledige aandacht, zijn interactiviteit met uw installaties moet zeker, precies en veilig zijn. Of het nu om een standaard- of een specifieke toepassing gaat, dankzij een uiterst competent verkoopteam, betrouwbare sensoren en gebruiksvriendelijke systemen worden nieuwe uitdagingen bij ifm snel klantvriendelijke oplossingen.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •