naar top
Menu
Logo Print

Flender voor het eerst op Maintenance

Siemens-eenheid Mechanical Drives wordt Flender, a Siemens Company

Begin 2017 kondigde Siemens aan de eenheid Mechanical Drives binnen haar organisatie om te vormen tot een zelfstandige onderneming, om commerciële beweegredenen. Begin oktober kwam de nieuwe eenheid voor mechanische aandrijvingen onder de bedrijfsnaam Flender GmbH, a Siemens Company op de markt. Ook de naam van de vestigingen werd wereldwijd aangepast. Tegen medio 2018 moet de heroriëntatie wereldwijd afgesloten zijn.

In navolging van de mooie binnenkomer die het merk wist te realiseren tijdens Hannover Messe vorig jaar, presenteert het bedrijf nu ook op Belgisch grondgebied zijn aandrijvingen en meest recente innovaties (zoals de N-ARPEX en N-BIPEX-koppelingen), meer bepaald tijdens de vakbeurs Maintenance op 21 en 22 maart in Antwerp Expo.

"Bezoekers zullen tijdens de beurs kunnen ervaren hoe het Flender-productportfolio naadloos past in de machines en apparatuur van de toekomst", zo weet Dieter Van Schoors, CEO van Flender België te vertellen. Naast de nieuwe koppelingen staat er tijdens de beurs ook een werkend demo-model met FZG tandwielkast en een condition monitoringsysteem in de spotlights. Afspraak op stand C2000 in Hall 2.

SIEMENS

SIEMENS

+3225362111
+3225362492