naar top
Menu
Logo Print

Cebeo treedt toe tot Siemens APP

Partnerschap betekent triple win voor de eindklant, Cebeo en Siemens
magazine

Siemens en Cebeo zetten hun handtekening onder een strategisch partnership; het Approved Partnership (APP), waardoor Cebeo voortaan ‘Value Added Reseller’ van Siemens wordt. Cebeo was tot dusver distributeur van het Siemens-portfolio.
Alexander Dewulf, CEO van Cebeo: “Als elektrogroothandel willen we onze producten zo efficiënt mogelijk verdelen maar ook onze klanten professioneel begeleiden met een uitgebreid servicepakket. Dankzij het APP-partnerschap met Siemens worden onze medewerkers opgeleid volgens dezelfde standaarden als Siemens-medewerkers. Met de expertise die we door het continue opleidingsprogramma opbouwen, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen op maat van hun specifieke noden.”
De focus van APP ligt op de zeer hoge kwaliteitsgarantie op vlak van consultancy, engineering, training, lokale ondersteuning en permanente service via de helpdesk. Siemens testte het technisch niveau van het APP-team van Cebeo. Op basis van de resultaten werd per medewerker een individueel opleidingstraject uitgestippeld. De opleiding voldoet aan dezelfde standaarden die Siemens hanteert voor de interne opleidingen. De medewerkers van Cebeo leren net als de andere APP-partners wereldwijd, op dezelfde manier handelen als medewerkers van Siemens. Dat resulteert in een uniforme aanpak.

Het Approved Partnership Programma van Cebeo bestaat uit volgende modules:
Advanced Factory Automation, automatiseringstechniek
General Motion Control, algemene aandrijftechniek
Control Products, laagspanningsmateriaal
Low Voltage, installatiemateriaal

De opleiding ging ondertussen van start, en zal op een continue basis worden voortgezet. Op regelmatige tijdstippen volgt er een assessment om de hoogstaande kwaliteit van het strategisch partnership te waarborgen.

SIEMENS

SIEMENS

GUIDO GEZELLESTRAAT 123
1654 HUIZINGEN
+3225363077
+3225362290