naar top
Menu
Logo Print

Succes voor Faulhaber in wedstrijd 'Fabriek van het jaar'

Elke dag tien tot twaalf nieuwe productcombinaties
magazine

In de Duitse wedstrijd ‘Fabriek van het jaar’ won Dr. Fritz Faulhaber GmbH & Co. KG de hoofdprijs in de categorie ‘Excellente productie van kleine series’ voor 2018. De jury was vooral overtuigd door de continue zoektocht naar verbeteringen van de processen, de sterke automatisering en de synchronisatie over alle productielocaties heen.
De prijsuitreiking vond plaats op 21 maart 2019 tijdens de 27e ‘Fabriek van het jaar’ conferentie in het Forum am Schlosspark in Ludwigsburg.

De wedstrijd is de meest traditierijke benchmark-wedstrijd, waarvoor dan ook het hardst wordt gestreden. Deelnemers zijn productiebedrijven uit alle Duitse industrie sectoren met minstens één fabriek en één bedrijfsdivisie en meer dan 100 werknemers.
Voor Faulhaber is de overwinning in deze categorie een bevestiging van de speciale productiemogelijkheden met betrekking tot de complexiteit en de grote verscheidenheid aan klantenorders en de bijbehorende noodzakelijke volumeflexibiliteit in de productie. "Onze filosofie is om op technologisch gebied altijd voorop te lopen. Wij zijn pioniers, we ontwerpen aandrijfoplossingen die uniek zijn in hun precisie en betrouwbaarheid in de kleinste ruimtes en brengen ons naar de grenzen van wat micromechanisch mogelijk is", benadrukt CEO Dr. Thomas Bertolini, "en dit op klantspecifieke basis met een seriegrootte die niet groter dan 1 hoeft te zijn."
Voor de optimale aandrijfoplossing bestaande uit motor, tandwielkast, encoder, elektronica en accessoires, zijn bij Faulhaber meer dan 25 miljoen variaties mogelijk. "Elke dag creëren we tien tot twaalf nieuwe productcombinaties die nooit in diezelfde vorm zijn geproduceerd", zegt Hubert Renner, Head of Production. Desalniettemin worden alle bestellingen behandeld met als doel om binnen twee weken te worden verzonden.

FAULHABER

FAULHABER

+31408515540
-