naar top
Menu
Logo Print

ISOTRON

ISOTRON

AFRIKALAAN 23
5232 BD 'S-HERTOGENBOSCH
+31736391639
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Isotron Systems verkoopt direct of in samenwerking (op basis van) industriële proces kennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en systemen aan de industriële sector (groothandel, eindgebruiker, OEM-er en Systeem Integrator) in Nederland, België en Luxemburg.

Isotron Systems is (sinds 1975) een zogenoemde Value Added Reseller (VAR). Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, is de toegevoegde waarde en kracht van Isotron Systems door ruim 40 jaar ervaring gebaseerd op het adviseren op het gebied van de toepassing en, indien nodig, het grondig trainen van onze klanten in het gebruik van onze componenten en systemen. Dit geeft aan de toepassing van Isotron-producten een absolute meerwaarde. De klant mag en kan rekenen op de applicatiekennis en de ondersteuning van het hele Isotron-team in Nederland (’s-Hertogenbosch) en België (Willebroek).

Onze toegevoegde waarde wordt ook gevormd door onze kennis van de interconnectie tussen de verschillende Isotron- en/of de andere (“third party”)-producten. Door een zeer zorgvuldig geselecteerde productenportfolio te combineren met de breed aanwezige applicatiekennis, leidt een keuze voor Isotron tot een keuze voor een economisch verantwoorde en technisch hoogstaande oplossingen bij de klant.

Ons productportfolio bestaat onder andere uit:

- Sensoren

- Schakelaars

- Meet- en regelapparatuur

- Proces regelaars

- Flatpanels, embedded systemen

- Panel pc's en board PC's

- Touchscreens

- PLC's

- Netwerksystemen

- SCADA, ontwikkelingssoftware

- Vision camera's en systemen

  •   
  •