naar top
Menu
Logo Print

INSPELEN OP ACTUELE NODEN MACHINEBOUWERS

Murrelektronik staat al jarenlang bekend als dé specialist in decentrale automatiseringstechniek. Door de bekabeling en bedradingen niet langer in een centrale schakelkast onder te brengen, maar dit naar het veld te verleggen, zijn er veel voordelen te realiseren voor machinebouwers. Zij kunnen hierdoor immers efficiënter en doordachter te werk gaan. Het bedrijf legt hun visie en aanpak uit op Indumation.be.

 

UITDAGINGEN MACHINEBOUW

Bij de klassieke aanpak met een centrale schakelkast is het risico op fouten groter
Bij de klassieke aanpak met een centrale schakelkast is het risico op fouten groter

Machinebouwers hebben tegenwoordig af te rekenen met een hele resem uitdagingen. Er zijn te weinig nieuwe technici die afstuderen, de doorlooptijden worden alsmaar korter en de kosten moeten omlaag. Hier moeten zij dus creatief mee omspringen.

 

DECENTRAAL INSTALLEREN

Je kan deze uitdagingen tackelen met een decentrale installatie van geconfectioneerde, vooraf bedrade componenten. Het grote voordeel hiervan is de tijdsbesparing bij het aansluiten. Zo kun je dus efficiënter te werk gaan en meer machines bouwen in minder arbeidsuren, of met minder mensen. Die tijdswinst is er ook bij de diagnose van eventuele problemen tijdens de inbedrijfstelling, want op deze manier werk je veel overzichtelijker. Sowieso is het risico op fouten evenwel al teruggedrongen, precies door de decentrale aanpak met geconfectioneerde, 'plug and play'-componenten die heel gebruiksvriendelijk zijn. Die zijn overigens niet alleen op voorhand geassembleerd, maar ook stuk voor stuk op voorhand getest.

 

DEMO-OPSTELLING

Met een decentrale installatie is er op meerdere vlakken winst te realiseren
Met een decentrale installatie is er op meerdere vlakken winst te realiseren

De specialisten van Murrelektronik staan paraat om je op hun beursstand meer uitleg te geven over deze aanpak. Ze maken de potentiële winst voor machinebouwers duidelijk met een demonstratie-opstelling met aan de ene kant een centrale schakelkast en langs de andere kant een 'in the field'-bekabeling. Beslist uw bezoek waard!

MURRELEKTRONIK

MURRELEKTRONIK

NOORDLAAN 21
9200 DENDERMONDE
+3252339855
+3252339854