naar top
Menu
Logo Print
 
Onderzoeksbureau Frost & Sullivan heeft onlangs aan Unitronics de 'Global Advanced PLC Product Line Strategy Leadership Award' uitgereikt. De voornaamste parameters waren de sterkte van de productlijn, zoals de breedte van het pakket, de functionaliteit etc., maar ook de klantimpact, waartoe de prijsprestatieverhouding en servicegerichtheid behoren. Op onder meer deze gebieden kreeg Unitronics gemiddeld een 9,5! Lees hier het volledige rapport.

Voor kleine tot middelgrote machines en processen wordt steeds vaker gekozen voor een PLC + HMI controller vanwege de inbouwvoordelen en het feit dat er geen communicatie opgezet hoeft te worden tussen de PLC en de HMI. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van deze 'All-in-One' controllers heeft Unitronics een toonaangevende positie ingenomen in deze competitieve besturingsmarkt. De controllers van Unitronics bestaan uit een PLC met geïntegreerde HMI, welke ook standaard I/O kan herbergen.


Er zijn drie grote productseries: Samba, Vision en UniStream. De functionaliteit, uitbreidbaarheid en prijs variëren per serie, waarbij de UniStream serie het vlaggenschip is van Unitronics. Daarnaast heeft Unitronics één software platform waarin alle taken m.b.t. de hardwareconfiguratie, het PLC programma, de HMI en de communicatie worden geprogrammeerd. De gebruiksvriendelijke software is overigens gratis en regelmatig worden er workshops en webinars gegeven.


Isotron Systems BVBA is de officiële distributiepartner van Unitronics in België en Luxemburg.

Meer weten over de producten van Unitronics?

Neem dan contact op via unitronics@isotron.eu of bel +32-(0)3 450 70 45.

 

ISOTRON SYSTEMS

ISOTRON SYSTEMS

ANTWERPSESTEENWEG 45
2830 WILLEBROEK
+3234507045
+3234507046