naar top
Menu
Logo Print

Isotron Systems BVBA

Isotron Systems BVBA introduceert de nieuwe 10-inch UniStream™ ook met multi-touch. Deze PLC + HMI + I/O in één geeft een nog betere gebruikerservaring. Touch gebaren als swipen, zoom, pinch etc. zijn we allemaal gewend van onze mobiele telefoon en/of tablet. De jongere generatie weet niet beter en dit zijn wel de toekomstige operators van uw machine.

 

De UniStream™ serie is het topsegment qua functionaliteit van Unitronics. Hieronder slechts een aantal van de belangrijkste features:

-Auto-tuned PID
-Multi-level wachtwoorden
-Alarmen
-Datalogging en Trends
-Webpagina creëren
-Daisy Chain mogelijkheid
-Data-tabellen en Recepten
-Taaltabellen
-Functieblokken maken

In Nederland en België organiseert Isotron Systems regelmatig hands-on trainingen waar u de producten en de programmeersoftware van Unitronics leert gebruiken. De hardware neemt u na afloop van de training mee zodat u direct met uw applicatie aan de slag kunt. Hieronder het schema van trainingen voor de komende periode:

Training (NL):

8 nov

Unitronics Expo

Webinar:

10 nov

Unitronics CANbus integratie

Registreer nu

Training (BE):

29 nov

Unitronics UniStream incl. hardware

Meer informatie

 

Op 8 november a.s. organiseert Isotron Systems BVBA een Unitronics Expo. Hier wordt u in detail geïnformeerd over Unitronics, hun filosofie en de verschillende producten die ze hebben. Dit evenement zal plaatsvinden van 16.00-19.00 in Willebroek. Stuur een mail naar unitronics@isotron.eu als u zich hiervoor wilt aanmelden.

Isotron Systems BVBA is de officiële distributiepartner van Unitronics in België en Luxemburg.

Meer weten over de producten en/of trainingen van Unitronics?

Neem contact op via unitronics@isotron.eu of +32(0)3 450 70 45.

ISOTRON SYSTEMS

ISOTRON SYSTEMS

+3234507045
+3234507046