naar top
Menu
Logo Print

Unitronics Expo

Op woensdag 8 november organiseren wij een 'Unitronics Expo' in samenwerking met onze leverancier Unitronics uit Israël.

Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van 'All-in-One' controllers, heeft Unitronics een toonaangevende positie ingenomen in de competitieve besturingsmarkt. De controllers van Unitronics bestaan uit een PLC met geïntegreerde HMI, welke ook standaard I/O kunnen bevatten.

Unitronics zal een presentatie verzorgen over actuele thema's zoals: Industrie 4.0, wat betekent dit voor u als machinebouwer en eindklant. Tijdens de presentaties komt u alles te weten over de nieuwigheden en features van de producten van Unitronics zoals:
-UniStream 10-inch met multi-touch
-UniStream 5-inch
-UniLogic™: één programmeeromgeving voor zowel de PLC als de HMI

100%

Tijdens het evenement zijn er bemande hardware- en softwarestands aanwezig om u op een interactieve manier nader kennis te laten maken met de Unitronics 'All-in-One' besturingen. Zo is er voldoende gelegenheid om zelf te ervaren hoe gebruiksvriendelijkheid kan gecombineerd worden met een hoge functionaliteit, zoals de geïntegreerde webserver en het zelf maken en hergebruiken van functieblokken.

Deelname is geheel gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Locatie : Yachtclub Volante, Victor Dumonlaan 6 (B-2830) te Willebroek
Tijdstip : 16.00-19.00

Wil u bij deze expo aanwezig zijn? Mail dan uw gegevens naar unitronics@isotron.eu onder vermelding van: Unitronics Expo 2017.

Isotron Systems BVBA is de officiële distributiepartner van Unitronics in België en Luxemburg.

Meer weten over de producten van Unitronics?

Neem contact op via unitronics@isotron.eu of +32(0)3 450 70 45.

ISOTRON SYSTEMS

ISOTRON SYSTEMS

+3234507045
+3234507046