naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe AH(K) serie

magazine

Apex Dynamics breidt zijn serie planetaire tandwielkasten uit met de types AH en AHK: een Heavy Duty flens reductor met een speling van minder dan 1 boogminuut, ratio’s tot 10.000:1 en nominale koppels tot ca 11.000 Nm. De serie AH (coaxiaal) en AHK (met hypoïde haakse trap) is compleet nieuw ontwikkeld met een 30-jarige ervaring in reductoren als achtergrond. De reductoren zijn te verkrijgen als 1-, 2-, 3- en 4-trapsuitvoering en hebben een uitgaande ISO 9409 flens. Als optie kan er een flens-as gekozen worden, waardoor je een uitgaande as krijgt. Lees meer hier.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •