naar top
Menu
Logo Print

Spelingsarme tandwielkasten

Hét alternatief: Apex Dynamics
magazine

De uitbreiding van ons programma met tandheugels en rondsels is uitzonderlijk goed door de markt ontvangen. Onze robotica-expertise vertaalt zich in een competitief aanbod dat naadloos aansluit op de marktvraag. De afmetingen zijn afgestemd op in de markt courante afmetingen, een overstap op de producten van Apex Dynamics heeft zo een minimale impact op engineering en montage. Naast de 49 productseries spelingsarme tandwielkasten in een veelvoud van uitvoeringen leveren wij nu ook het volledige tandheugelgamma uit voorraad, van module 1 tot en met 12, recht- en schuinvertand en in kwaliteitsklassen 4(!) tot en met 10. Alle dimensies zijn getolereerd en ook online beschikbaar in de catalogus.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •