naar top
Menu
Logo Print

APEX DYNAMICS : HÉT ALTERNATIEF!

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners. Apex Dynamics is de enige producent van deze producten ter wereld die vrijwel alle producten uit voorraad kan leveren!

APEX  DYNAMICS

De productie vindt volledig plaats in twee ultramoderne productie-faciliteiten, waarin flink geïnvesteerd is in nieuwe machines, technieken en logisiteke systemen om ook complete aandrijvingen uit één hand te kunnen leveren. In “Werk 1" worden de spelingsarme tandwielkasten volledig zelf ge-engineered en geproduceerd, van de kleinste economy tot de grootste hoogkoppel tandwielkast met nominale koppels tot 13.875 Nm. Ondertussen zijn er 49 productseries, die ieder in een veelvoud van uitvoeringen (bouwgrootte, ratio, type uitgaande as- of flens, spelingsklasse) geleverd kunnen worden. En hoewel dit een enorm aantal verschillende tandwielkasten oplevert, kan Apex Dynamics vrijwel elk product binnen 2 weken leveren.

In “Werk 2" worden sinds eind 2016 tandheugels en rondsels geproduceerd. “De afgelopen jaren hebben veel van onze klanten gevraagd om tandheugels en rondsels", zegt Sales Manager Eric Megens, “en aan die vraag kunnen we eindelijk voldoen. De 30 jarige ervaring van Apex Dynamics met de robot-tak Apex Robotics is de technische basis voor ons volledige programma." In Taiwan bouwde Apex Dynamics een state-of-the-art fabriek. Dit stelt het bedrijf in staat om een tandheugelgamma van module 1 tot en met 12, recht- en schuinvertand en in kwaliteitsklassen 4(!) tot en met 10 te produceren. Alle dimensies zijn getolereerd en ook online beschikbaar in de 86 pagina's tellende catalogus.

 

Rondsels worden in kwaliteit 4 en 5 geleverd en kunnen op 7 verschillende manieren aan de tandwielkast gemonteerd worden, onder andere door middel van het gepatenteerde “Curvic Plate" rondsel. Een compleet programma aan accessoires, van montagerack tot meetpennen en klemringen, vervolledigt het aanbod.

APEX DYNAMICS

De uitbreiding van het productprogramma met tandheugels en rondsels is uitzonderlijk  goed ontvangen door de markt. De in robotica opgedane expertise vertaald zich in een competitief aanbod dat naadloos aansluit op de marktvraag. Natuurlijk zijn de afmetingen afgestemd op in de markt gangbare afmetingen, zodat een overstap op de producten van Apex Dynamics een minimale impact op engineering en montage heeft.

 

 

Bent u geïnteresseerd in een alternatief product met gelijke of betere specificaties en een zeer goede levertijd, neem dan contact op met Apex Dynamics. Onze experts staan klaar om samen met u de beste oplossing te vinden!

Apex dynamics

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997