naar top
Menu
Logo Print

Economische tandheugels

Kwaliteitsklasse 6 tandheugels uitgebreid met 6C
magazine

Apex Dynamics heeft de tandheugels in kwaliteitsklasse 6 uitgebreid met een meer economische versie voor nauwkeurige toepassingen, maar met een lagere tangentiële kracht, zoals bv. Lasersnijmachines. De nieuwe uitbreiding betreft kwaliteit 6C (Carbon steel) tandheugels. De tanden zijn niet gehard maar wel geslepen. De tangentiële- of voedkracht bij m=2 bedraagt daardoor tot 1940 Nm. De heugels zijn beschikbaar in lengte tot 1 meter.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •