naar top
Menu
Logo Print

Uitgebreide overbrengratio's

magazine

De planetaire tandwielkasten van de reeksen AB en AF zijn leverbaar met overbrengratio’s 12, 16, 28 en 32 (AB/AF) en 12, 16, 28, 32, 48 en 64 (ABR/AFR). De ratio’s 16, 32 en 64 zijn binair, een vereiste in sommige toepassingen omdat je zo bij continu draaiende toepassingen afrondingsverschillen kan voorkomen. Dat verschil zou er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat een drukwals na verloop van tijd uit de pas gaat lopen of dat het eindpunt van een lasersnijtafel niet precies aansluit op het startpunt. Alle tandwielkasten van Apex Dynamics hebben een absolute overbrengratio (uitz. AT(B) serie met ratio 1,5 en High-Torque varianten met ratio in veelvoud van 5,5). De levertijd en prijzen zijn onveranderd.

APEX DYNAMICS

APEX DYNAMICS

CHURCHILLLAAN 101
5705 BK HELMOND
+31492509995
+31492509997
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

  •